Bevonult az elvonóra a nemi erőszakkal vádolt színész

crime assault Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on November 08, 2018 Actor Armie Hammer arrives for the AFI Opening Night World Premiere Gala Screening of "On the Basis of Sex" at the TCL Chinese theatre in Hollywood. - Los Angeles police said March 18, 2021, they had opened an investigation into rape allegations made against US actor Armie Hammer after a former partner filed a complaint. The 24-year-old woman detailed her accusations Thursday morning during a virtual press conference with her lawyer, women's rights attorney Gloria Allred. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Armie Hammer bevonult egy rehabilitációs intézetbe, ahol alkohol-, drog- és szexfüggőséggel kezelik.
Vágólapra másolva!

A több mint 40 filmben és sorozatban látott Armie Hammer május 31-én megkezdte elvonókúráját egy orlandói intézményben: nemcsak az alkoholról és a drogokról szeretne leszokni, de a szexfüggőségét is kezelteti – írja a Vanity Fair.

Armie Hammer Forrás: AFP/Chris Delmas

A lap szerint a válófélben lévő színész a feleségével, Elizabeth Chambersszel is felvette a kapcsolatot, hogy közölje vele a döntését – miután hónapokat töltött a Kajmán-szigeteken, vélhetően egy másik nővel.

Hammert márciusban nemi erőszakkal is megvádolták, egy volt szeretője azt állította, hogy a színész négy órán keresztül bántalmazta, miközben szexre kényszerítette.