Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Saját kutyája támadt rá a tévésztárra, kiharapott az ajkából egy darabot

Kay Robertson a Kacsabirodalom promóképén
Duck Dynasty Season 3
Vágólapra másolva!
Kórházba került a Kacsabirodalom egyik szereplője, Kay Robertson, miután a kutyája rátámadt, kiharapott az ajkából egy darabot.
Vágólapra másolva!

A Kacsavadászokban, illetve jóval sikeresebb folytatásában, a Kacsabirodalomban látott Kay Robertsont kórházba kellett vinni, ahol összevarták az ajkát – miután a saját kutyája, Bobo kitépett belőle egy darabot.

A történetet a nő férje, a realitysorozatban szintén látott Phil mesélte el a podcastjában, szerinte Robertson csak egy jóéjt-puszit akart adni a kutyának, az azonban már aludt: ezért reagált azonnal támadással, ahogy felriadt. Robertson egyébként már jól van a körülményekhez képest, azóta Bobóval is "kibékültek".

Kay Robertson a Kacsabirodalom promóképén Forrás: A&E

A Kacsabirodalom (Duck Dynasty) című realitysorozat a kacsavadászattal foglalkozó, ahhoz szükséges eszközöket gyártó Robertson családot mutatta be, 2012 és 2017 között futott az A&E csatornán. A kábeles reality- és dokumentumsorozatok között nézettségi rekordot is döntött, a negyedik évadjának nyitányára ugyanis 11,8 millióan voltak kíváncsiak az Egyesült Államokban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről