Britney Spears bántalmazással vádolta az apját a bíróság előtt

A 90-es évek leggazdagabb botrányhősei, galéria
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Britney Spears attends Sony Pictures' "Once Upon a Time ... in Hollywood" Los Angeles Premiere on July 22, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Britney Spears a legutóbbi bírósági meghallgatáson bántalmazással, a gyámsággal való visszaéléssel vádolta az apját, Jamie Spearst, vizsgálatot is kért ellene.
Vágólapra másolva!

A 39 éves Britney Spears tovább harcol az önállóságáért, szeretné elérni a bíróságon, hogy eltöröljék felette az apja felügyeleti jogát.

Az énekesnő 13 éve idegösszeomlása, mentális problémái miatt került gyámság alá, de szerinte az apja sok mindenben korlátozza, visszaél a helyzetével: nemcsak gyereket szülni nem engedi, de például kávét sem ihat, az étrendje is szigorú.

Britney Spears Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

"Ha ez nem bántalmazás, akkor nem tudom, mi az" – mondta Britney a legutóbbi bírósági meghallgatáson, ahol bántalmazással vádolta az apját, nyomozást kért ellene. Elmondta továbbá, hogy retteg az apjától, szerinte a gyámság csak arra jogosította fel a férfit, hogy tönkretegye az életét.

Britney ezzel együtt apró győzelmet is ünnepelhetett, hiszen a bíróság végre engedélyezte neki, hogy az ügyét a továbbiakban az általa választott ügyvéd, Mathew Rosengart képviselhesse.