Újra a képernyőn az Ébredj velünk! sztárjai

Láng Eszter
Vágólapra másolva!
Láng Eszter, a LifeTV Ébredj velünk! című műsorának főszerkesztője az Origo érdeklődésére elmondta, hogy várható tematikus adás idén is, és a nagy kereskedelmi tévék általában elengedik a képernyőseiket hozzájuk, nincs tilalom. A négy műsorvezetővel igen elégedettek.
Vágólapra másolva!

Miben változik a műsor? Lesz személyi változás?
- Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán négyese olyan egységet alkot, amire nagyon büszke vagyok. Kiforrott csapaként dolgozunk együtt, élvezzük a közös munkát, ezért nincs okunk változtatni, velük indul a műsor második évadának első hete is. Ami a tartalmi részt illeti: a műsor indulása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy egészséges egyensúlyt tartsunk a napi aktuális, mindenkit érintő témák és a szórakoztató, könnyedebb sztár történetek között.

így továbbra is ennek szellemében készül az Ébredj velünk! Reggeli műsorsávunk struktúrája szintén változatlan: 7:00 és 9:30 között az Ébredj velünk! van képernyőn, 9:30 és 10:30 pedig Joshi Bharat nagy népszerűségnek örvendő mélyinterjúit láthatják a nézők.

Láng Eszter Forrás: Vásony Anna

Van olyan, hogy egy nagy kereskedelmi csatorna nem enged el valakit ebbe a reggeli műsorba?
- Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a nagy kereskedelmi csatornákkal, így ilyen csak elvétve, kifejezetten nyomos indokokra hivatkozva fordul elő. Az esetek döntő többségében elengedik a szereplőket, akik pedig örömmel jönnek hozzánk. Az első évadban a közélet és a sztárvilág legismertebb és legnépszerűbb képviselői jöttek el hozzánk, és ez most sem lesz másként.

Terveznek különleges - akár tematikus - napot, kitelepülést?
- Erre már korábban is volt példa a műsor életében. Említhetném a foci Eb vagy az Olimpia időszakát, amikor kifejezetten az eseményekhez igazított tematika mentén készítettük a műsort. Egészen biztos, hogy a nézők idén is találkozhatnak majd hasonló tematikus adásokkal.