20 millió forintba került Vajna Tímea tengerparti eljegyzése

vajna tímea timi
Vágólapra másolva!
Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében élvezte luxusnyaralását Vajna Tímea és párja, amikor a férfi megkérte a kezét. Egy budapesti ékszerész szerint az eljegyzési gyűrűje 10-20 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea az Instagramon árulta el, hogy eljegyezték, és egy albumnyi képet mutatott a nagy eseményről. A bejelentésről az Origo is beszámolt.

A Bors felkeresett egy elismert budapesti ékszerészt, hogy kikérjék a véleményét Vajna Tímea gyűrűjéről. "A gyémántok értékét az úgynevezett 4C határozza meg: 1. colour, azaz a szín, 2. clarity, azaz a tisztaság, 3. cut, azaz a csiszolás, azaz a karát súly. Ennek alapján,

- mondta a lapnak az ékszerész.

Ha ez nem lenne elég, a szerelmes férfi egy üveg különleges bort is rendelt: egy üveg Romanee Conte 1973-as Grand Cru Burgundy bort bontattak fel. A francia bor üvegenként egymillió forintba kerül, de ez csak a beszerzési ára, vagyis a szállodában legalább a duplája, ha nem a triplája.

A szerelmesek vacsoráját egyébként a Michelin-csillagos séf, Massimo Falsini varázsolta az asztalra,

így lett tökéletes az este.

Timi és Zoltán másfél éve tartó kapcsolata nem csak boldogságról szólt, sokszor bizony veszekedtek is. Hol szakítottak, aztán megint kibékültek egymással. Volt, hogy a fiatal férfi titokban repült Timi után Amerikába csak, hogy kibéküljenek egy összeveszés után.

(...) Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát"

– nyilatkozta a nagymama idén tavasszal a Borsnak.