Balesetet szenvedett a TV2 sztárja, 140-nel csapódott a szalagkorlátnak

Metzker Viki
Vágólapra másolva!
Az ismert DJ új posztjában arról ír, hogy csúnya balesetet szenvedtek az éjszaka, 140-es tempomattal hajtottak neki a szalagkorlátnak. Metzker Viki jól van, szerencsésen megúszta a balesetet.
Vágólapra másolva!

Metzker Viki hamarosan a TV2 képernyőjén tűnik fel, ő is táncolni fog a Dancing with the Starsban. A táncpróbák mellett éjszaka bulikba jár zenélni, munkájáról pedig többször elmondta korábban, hogy kimerítő, és az éjszakai közlekedés sem veszélytelen. Múlt éjszaka balesetet szenvedtek, amiről most részletesen beszámolt az oldalán.

Forrás: Metzker Viki/Instagram

"Tegnap éjjel hazafelé szalagkorlátnak csapódtunk az autópályán 140 tempomattal.. Nnem én, sofőr vezetett. Először is, utálom azt az érzést, hogy más kezében van az életem, mert nem tudok lépni egy ilyen életveszélyes szituációban, hanem más dönt az én sorsomról is. Másodszor pedig, az sem javít a helyzeten, hogy egy kisbuszos index nélkül ráhúzta az autónkra a kocsiját, és a sofőr ezt a megoldást látta ésszerűnek.

Óriási szerencse, hogy az autó nem borult fel, és nem maradtam ott... Hogy megúsztam ennyivel... Hogy nem kapott telibe egy másik kocsi, miközben becsapódtunk, hogy nem borult fel, hogy saját lábon kiszálltam. Biztosan vigyáz rám valaki odafentről, mert az elmúlt hetekben csőstül jött a baj... Nyilván a kár sem kicsi, de az életemhez képest semmiség" - árulta el a részleteket.