Magyar sztárok nyíltan meséltek első szexuális kalandjukról

Cinthya Dictator
Curtis
Cicciolina
Király Viktor
Vágólapra másolva!
Az első szexuális együttlét mindenki számára emlékezetes, és bár a legtöbben szeretik maguknak megtartani az emléket, a magyar sztárvilágban akadnak néhányan, akik erről szívesen beszélnek. Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, Király Viktor 16 évesen szexelt először, Curtist pedig a születésnapján lepték meg két nővel, de mások is felfedték intim titkaikat.
Vágólapra másolva!

Curtis

A rappper a könyvében számolt be arról, hogy - legalábbis az állítása szerint - a bátyjától két prostituáltat kapott a születésnapjára. "Eljött a születésnapom, és Tibi bátyám közölte: most már férfi vagy, nagyfiú, úgyhogy elviszlek valahová. Nekem ekkor még fogalmam sem volt, hogy b...ni megyünk. Azt hittem, kitalál valami klassz programot, de arra nem számítottam, hogy a szüzességemet veteti el egy kuplerájban. Aztán amikor egy Pest környéki helyen beléptünk a bárba, ahol lenge ruhás lányok hemzsegtek, akkor már felcsillant a szemem" - mesélte.

Forrás: Curtis/Instagram

"Tibi szólt, hogy itt most egy beavatásról van szó. Én kicsit kellemetlenül éreztem magam, cikinek tartottam, hogy szűz vagyok. A csaj persze nem lepődött meg, gondolom, átélt már néhány hasonló szitut. Áhh, még most is izzad a tenyerem, ha visszagondolok arra az esetre. Pedig azóta voltam már együtt néhány lánnyal..." - emlékezett, és arra is részletesen kitért, hogy mit csináltak kettesben, majd hármasban az ágyban. Természetesen nehéz kizárni, hogy nem így történt - erős a gyanú, hogy a rapper feltételezett rajongóinak akart egy merész történettel imponálni.

Király Viktor

Az énekes egy tévéműsorban mesélte el, hogy mikor vesztette el a szüzességét, és még csak nem is kellett győzködni, hogy meséljen róla. Igaz, ő legalább diszkréten beszélt erről. Röviden felidézte a balatoni emléket, miszerint Csopakon volt először egy lánnyal, és ekkor 16 éves volt.

Forrás: Király Viktor/Instagram

Cinthya Dictator

"Két éve vesztettem el a szüzességemet, de csak azért, mert már túl akartam lenni rajta. A barátaim szerint nem normális, hogy ennyi idősen még nem voltam férfival" - mesélte Cinthya Dictator 2014-ben, és azt is elárulta, hogy Varga Viktor volt számára az első.

Fotó / Ripost

"Bevallom, úgy gondoltam a szexre, mint valami gonosz, rossz dologra: a szex miatt sok család szakadt szét, de a prostituáltakat, molesztálókat is ide kapcsoltam. Aztán találkoztam Viktorral, akibe akkor még nem voltam szerelmes, csak találkozgattunk, és valahogy megtörtént a dolog. Másnap bevallotta, hogy élete legrosszabb szexuális élménye volt velem, de én örültem, hogy túl voltam rajta" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!