A médiában szidták egymást, most megint együtt vannak a magyar realityszereplők

Fecsó Bea
Vágólapra másolva!
Egy hónapig találkozgattak, most megint együtt vannak.
Vágólapra másolva!

A realityszereplő Szegedi Fecsóról volt párja azt mondta, smucig volt, semmit nem kapott tőle. A férfi szerint Bea hazudott. "Elvittem egy négymillió forintos mexikói útra, Michelin-csillagos étteremből rendeltem vacsorát a járvány alatt, máskor azt főztem neki, amit csak megkívánt. Fizettem a lézeres hámlasztását, nemrég egy elektromos jachtot is kibéreltem" - mondta el Fecsó, aki pár hónapja úgy érezte, hogy esélytelen, hogy ismét együtt legyenek.

Az üzletember azt is elmondta, miért érnek véget a párkapcsolatai. "Többször kerültem hasonló helyzetbe, már látom, mi a probléma. A cicababák az eseteim, akik azért néznek úgy ki, mert önértékelési problémáik vannak. Nem féltékenykedem, nem telepszem rá a másikra, ezért nem érzik magukat biztonságban, és ezzel a legrosszabb énjüket hozom ki belőlük. Úgy tűnik, ez az én keresztem" - tette hozzá.

Fecsó barátnője, Bea Forrás: https://www.instagram.com/bea0827/

Ehhez képest megint egymásra találtak: „Elkezdtünk beszélgetni, aztán egy hónapon keresztül találkozgattunk, igazából így történt, hogy megint összefonódtunk" – mondta a nő a Borsnak. „Úgy döntöttünk, hogy egy ideig titokban tartjuk, hogy csak egymásra koncentrálhassunk. Sok gondot okozott, hogy a párkapcsolatunk részletei megjelentek a médiában. Tokajban hajóztunk két napot, most pedig együtt meglátogattuk a nagymamámat" – tette hozzá.

Egyelőre még nem élnek közös háztartásban. „Próbálunk összecsiszolódni, és a jövőben nem szeretnék a magánéletünkről nyilatkozni" – jegyezte meg a régi-új partner.