Ismert színész lehet Kim Kardashian új szerelme

Franciaországban is divatba jött az XXL méretű női fenék, Kim Kardashian
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Kim Kardashian West wearing Versace arrives at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashiant pár napon belül már harmadjára látták együtt a Staten Island sztárjával, Pete Davidsonnal.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk a hétvégén, Kim Kardashiant kézen fogva fotózták a Saturday Night Live-ból is ismert Pete Davidsonnal egy vidámparkban: akkor még egy ismerősük úgy nyilatkozott, hogy csak barátok, azóta azonban már kétszer is látták őket együtt vacsorázni, ami legalábbis gyanús a TMZ szerint.

Kim Kardashian Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

A lap arról ír, hogy a két sztár a Staten Island-i Campaniában költött el egy különteremben egy privát vacsorát, majd New Yorkban a Zero Bondban is együtt vacsoráztak egy baráti társaságban – igaz, oda nem együtt érkeztek, Kardashian tíz perccel később jelent meg.

Pete Davidson Forrás: AFP/Angela Weiss

Davidsonnak egyébként nem Kardashian lenne az első híres barátnője, hisz többek között Ariana Grandéval, Kate Beckinsale-lel, Kaia Gerberrel és Phoebe Dynevorral is volt rövidebb-hosszabb kapcsolata.