Buta, hisztis kisgyerek, más szinten van értelmileg! – összekaptak a Farm VIP szereplői

Vágólapra másolva!
A szerdai adásban teljesen átalakult a két csapat, a változás pedig érzelmi hullámvasút volt sokaknak.
Vágólapra másolva!
tv2

A TV2 tanyasi valóságshow-jában több csapattag tiszteletlennek, nagyszájúnak és bajkeverőnek tartotta Szuperák Barbit, Jolly párját, aki a mulatós muzsikus kiesése után teljesen egyedül maradt. Nagy Noémi és Barbara megpróbálták tisztázni a kettejük közti feszültséget, de csak romlott a helyzet, egy-két percnél többet nem is tudtak beszélni.

tv2

„Buta kisgyerek, aki hiszitizik a homokozóban, mert elvették a lapátját. (...) Más szinten vagyunk érzelmileg és értelmileg... ha engem kóstolgat, el fogom küldeni a pi.csába" – mondta Noémi Barbiról, aki annak ellenére, hogy a legfiatalabb, tényleg párszor fölényeskedett a többiekkel.

tv2

Mindkét csapat jelentősen átalakult a későbbiekben, Noéminak Singh Vikivel és Barbival kellett átköltöznie a másik csapathoz. „Ez a hülyegyerek is velünk jön" – sóhajtotta előbbi, utóbbira célozva, majd egy félhangos „Horrorbarbit" is elengedett, nyilvánvalóan irritálja őt Jolly párja.

Barbara többször elsírta magát az adás során, nem tudta feldolgozni, hogy barátja és támasza kiesett: mint mesélte, két és fél éve vannak együtt, és soha, egyetlen estét nem töltöttek a másik nélkül. A csapatok tehát teljesen átrendeződtek, egyelőre mindenki befogadónak tűnik és viszonylag barátságos, de nyilván nem kell sok a robbanáshoz.

Itt meg tudja nézni, ki mely csapatba került: