Kiosztott egy okoskodó kommentelőt a Nagy Ő egyik szereplője

Tóth Dávid, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Megvédte magát a Facebookon a TV2 műsorában szereplő Fanni.
Vágólapra másolva!

"A legcsúnyább nő, ráadásul gyereke van, hogy mert jelentkezni erre a húspiacra?" - háborgott ki egy idős nő a Facebookon, A Nagy Ő oldalán, egy Fanni-videó alatt. Nem gyakori, hogy tévészereplők leállnak vitatkozni a kommentelőkkel, de Fanni megtette. "Ha megengedi, szeretném megvédeni magam. Szerencsére a legcsúnyábbtól azért távol állok és itt

Ez nem egy szépségverseny, és esetleges ha valaki nem szép - az már nem is keresheti a Nagy Őt? A másik fontos észrevétel: tehát akinek gyereke van, ne ismerkedjen, és ne adjon esélyt arra, hogy esetlegesen megtalálja a megfelelőt?" - kérdezte.

Tóth Dávid, a műsor főnyereménye tv2

Úgy tűnik, többen kedvelik, mert sokan megvédték. "Igazán szégyellhetné magát hölgyem, hogy ilyeneket le mer írni, ráadásul diplomásként. Nem undorodik saját magától? Fanni eleve egy szép, csinos hölgy, férfiak számára igen is egy vonzó teremtés, bájával, természetességével" - írta egy kommentelő az idős asszonynak. "Egy diplomás embertől, egy pszichológustól ennyi tellik? Ha az ön lányát becsmérelné valaki, szívesen olvasná? Egy olyan szakember, aki mások lelkével foglalkozik, ezt a stílust megengedheti magának? Szégyen!" - osztotta ki a nőt egy másik hozzászóló.

Fanni a lenti sorban, középen:

tv2

Itt pedig szavazzon:

Szavazzon!

Ki lesz a befutó a Nagy Ő-ben? Két választ is megadhat!