Singh Viki: Szomorú és mélységesen csalódott vagyok

Singh Viki
Vágólapra másolva!
A Farm VIP legutóbbi adásában a sárgáknak farmgyűlésre kellett menniük, mert elveszítették a termelési feladatot: Singh Viki lett a kihívó, és az exatlonos Buzás Dórit választotta párbajellenfélnek. Végül az énekesnő esett ki a TV2 műsorából, aki rögtön az adás után kiírta magából az érzéseit.
Vágólapra másolva!

"Távoztam a Farmról, és szerintem mondanom sem kell, hogy így visszanézve az eseményeket, rettentően vegyesek az érzéseim! Szomorú és mélységesen csalódott vagyok! Az első, amit szeretnék kiemelni, hogy megdöbbentő, hogy az emberek mennyire egy lapon említenek Noémivel (abszolút TÉVESEN). Azt, hogy én bárki ellen áskálódtam volna, visszautasítom és kikérem magamnak! Attól, hogy valaki mellett ott állok egy szituációban, vagy együtt kell dolgoznunk egy termelési feladaton, még nem jelenti azt, hogy egyformák vagyunk! Nyilván, mivel a piros csapatból együtt mentünk át a sárga csapatba, picit egymásra voltunk utalva az elején, de ez ennyi!" - kezdte kiesése után az énekesnő.

"Amit sajnos nem nagyon láthattak a nézők, hiszen nem mutathatnak minden pillanatot - a műsoridő rövídsége miatt csak zanzásítva láthatjuk az eseményeket -, én Bódi Sylvivel voltam jóban az első pillanattól fogva, pontosan ezért viselt meg az, hogy el kellett szakadnom a pirosaktól! Szilvivel azóta is nagyon szeretjük egymást és tartjuk a kapcsolatot! Ha lenne nővérkém, biztosan olyan lenne, mint ő!
De amit ma Noémi mondott a hátam mögött, azt nem teszem zsebre... Őszintén?!

Dórim, remélem így visszanézve a történteket, nincs rossz érzés a szívedben! Én boldog vagyok, hogy te meneteltél tovább, nekem itt volt a vége, sőt, ha a szívemre teszem a kezem, már sokkal előbb feladtam volna, ha tehetem! Nem az én lelkemnek volt való ez a jàték, ahol olyan emberek ellen kell küzdeni, ellenük szavazni, akiket idő közben a szívembe zárok! Csak azt bánom, hogy naiv voltam! Én még mindíg hiszem, hogy az emberek jók... Legyen ez a legnagyobb hibám!" - összegezte érzéseit.