Reggel tízkor, élő adásban iszogatott és sírdogált a műsorvezető

Horizontal
British television presenter Holly Willoughby poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2018 in London on February 21, 2018. (Photo by Tolga AKMEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – NO POSTERS – NO MERCHANDISE– NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Vágólapra másolva!
Rendhagyó volt a This Morning című brit reggeli műsor legutóbbi adása, ugyanis az egyik házigazdát, Holly Willoughbyt nagy felhajtással köszöntötték a 40. születésnapján.
Vágólapra másolva!

A This Morning egyik házigazdája, Holly Willoughby 40 éves lett, ennek alkalmából rendesen meglepték a munkahelyén.

A műsorvezetőt már a stúdió felé vezető folyosón ünnepi dekoráció fogadta, miközben sorfalat állva fogadták a kollégái – majd pezsgőt és három tortát is kapott, miközben tinédzserkori bálványa, Paul Young énekes is küldött neki egy üzenetet.

Holly Willoughby Forrás: AFP/Tolga Akmen

Nem csoda, hogy az ünneplés mellett sírás is volt bőven, Willoughby jócskán meghatódott. Nézze meg, mi történt, a The Sun oldalán videót és rengeteg fotót is talál az eseményről!

Willoughby egyébként 2009 óta vezeti a This Morning-ot Phillip Schofielddel, akivel a Dancing on Ice-ért, a Sztárok a jégen brit változatáért is együtt felelnek.