Visszatértek Dominikára az Exatlon Hungary tavalyi versenyzői

Exatlon Hungary
Vágólapra másolva!
Cservenák Alexandra, Deres Ádám és Sándor Flórián is kiutazott a műsor harmadik évadának a forgatására.
Vágólapra másolva!

Régi versenyzők is visszatértek az Exatlon Hungary harmadik évadának a forgatására! Cservenák Alexandra, Deres Ádám és Sándor Flórián a tavalyi epizódokból lehet ismerős a nézőknek, ugyanis mindhárman a Kihívók csapatát erősítették. Bár biztosan sokan örülnének, ha Ádámékat újra láthatnák versenyzőként, sajnos erre nem fog sor kerülni, ugyanis

a korábbi játékosok ezúttal a stábban kaptak szerepet, hogy segítsék a Bajnokok és a Kihívók felkészülését, illetve a gyártási folyamatokat.

"Az újonnan induló évadban az a megtiszteltetés érhetett, hogy felkérést kaptam arra, hogy a Bajnok és Kihívó csapat edzőjeként utazzak Dominikára, illetve étkezési rutinjaikon is dolgozhassak a jobb forma és teljesítmény érdekében. Ezáltal szorosabb és még izgalmasabb versenysorozatot nyújtva Nektek. Ez számomra hatalmas dolog szakmailag is, és emberileg is, hogy rám gondoltak. Sportolókkal, élsportolókkal dolgozni abban a műsorban, ahol még nem régen versenyzőként álltam rajthoz" - árulta el az Instagram-oldalán Deres Ádám.

Nem tagadja, imádta az Exatlon Hungary minden pillanatát versenyzőként, azonban az új feladata valami olyat adott számára, amit elképzelni sem tudott korábban.

Ahogy haladtunk az idővel, elkezdődött a közös munka a srácokkal, azt éreztem, mennyire jó, hogy foglalkozhatok velük, hozzátehetek az ittlétükhöz, az étkezéseik minőségéhez, a pályán levő formájukhoz, megjelenésükhöz. Ebből a szemszögből nézve, már nem hiányzik a versenyzés, szeretem ezt csinálni itt kint. Megkérdezni futam előtt tőlük, vagy néha random beugrani hozzájuk, hogy minden rendben van-e velük, hogy van éppen a testük, lelkük. Ez pedig nekem is sokat ad vissza" - idézi a Ripost.

Sándor Flórián később csatlakozott, az egykori Kihívó alig pár hete tért vissza az Exatlon forgatására, így még nehezen birkózik meg azzal, hogy kívülről kell figyelnie a verseny alakulását. "Egyelőre még nagyon furcsa kívülről nézni a futamokat, főleg hogy egy éve ilyenkor még én is részese lehettem a műsornak!

Furcsa volt visszajönni, mert rengeteg emlék és élmény köt ide, de ez most mégis kicsit más" - árulta el.