Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Közel egy évtized után újra beszél a lányával Bangó Margit

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
"Az Úr az egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz" - mondta Bangó Margit, aki februárban veszítette el testvérét, de közben sikerült kibékülnie a lányával.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit februárban veszítette a testvérét. A Kossuth-díjas énekesnő összetört, családjára támaszkodik, és sokat segít neki a lánya közelsége. Pedig kapcsolatuk kilenc évvel ezelőtt megromlott, közel egy évtizedig nem is beszéltek egymással. Végül az énekesnő tavaly karácsony előtt úgy döntött, megtöri a csendet, és megpróbál békülni. "Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszem, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat" - mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Arra gondoltam, ha Isten is képes megbocsátani, akkor ki vagyok én, hogy ugyanezt ne tegye meg? Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír.

A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük, mert ezt a fajta szeretetet nem lehet semmivel helyettesíteni. Nincs az az anya, aki a gyermekének ne bocsátana meg" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről