Meztelen fotóival zsarolják Gáspár Evelint

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Elfajult a szakítás Gáspár Evelin és volt szerelme között.
Vágólapra másolva!

"Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Gáspár Evelin - Instagram

A férfi nem törődött bele, hogy kidobták, így telefonon és üzenetekkel zaklatta a Gáspár lányt. Miután Evelin letiltotta mindenhol, a férfi a rokonai telefonjairól folytatta a hadjáratot, ám mivel semmilyen választ nem kapott, így felháborító lépésre szánta el magát. "Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni" - folytatta.

Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért. Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert. Nem elég, hogy hónapok óta verbálisan és érzelmileg is bántalmaz, miután a hétvégén elmentem a rendőrségre és feljelentettem zaklatásért, az egész családja idejött és botrányosan viselkedtek, üvöltöttek, kiabáltak. Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!" - mondta.