Hétmilliárdos lakásukat kétmilliárdos házra cserélték Beckhamék

fbl Vertical
Former English football player David Beckham and his wife Victoria arrive to attend the draw for UEFA Champions League football tournament at The Grimaldi Forum in Monaco on August 30, 2018. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Beckham család visszaköltözött Angliába, miután több hónapot az Egyesült Államokban töltöttek, arról is volt szó, hogy végleg ott maradnak.
Vágólapra másolva!

Titokban visszaköltözött az angliai Cotswoldsbe a Beckham család nagy része, miután négy hónapig Miami tetején laktak egy 24 millió dolláros, több mint 7 milliárd forintot érő luxusapartmanbanírja a The Sun.

A cotswoldsi házuk valamivel szerényebb, "csak" 6 millió fontot, két és fél milliárd forintot kérhetnének el érte – nemrég azonban csináltattak hozzá egy mesterséges tavat is, ami ellen hiába tiltakozott több helyi lakos.

David és Victoria Beckham Forrás: AFP/Valery Hache

A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint Beckhamék szerettek az USA-ban élni, de az igazi otthonuknak mindig Nagy-Britanniát tartották. Ennek ellenére szó volt róla, hogy kint maradnak, hisz Davidet például az általa alapított focicsapat, az Inter Miami FC is oda köti.

A családból egyedül a 22 éves Brooklyn Beckham maradt kint az Egyesült Államokban, ő a menyasszonya, Nicola Peltz miatt.