Bagi Iván megkapta a második védőoltását

Bagi Iván
Vágólapra másolva!
A humorista mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, mert ez az egyetlen módja annak, hogy megelőzzük a negyedik hullámot.
Vágólapra másolva!

Megkapta a második oltását is, így napokon belül végre teljesen védetté válik Bagi Iván. Ahogy az első alkalommal, ezúttal is tünetmentes maradt az oltás után.

"Mindenkit arra biztatok, hogy oltassa be magát, mivel sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a vírus súlyos tünetekkel jelentkezzen, mint annak, hogy az oltás. Engem ez személyesen érint, mert elvesztettünk kollégákat a műsorunkat készítő stábból" - mesélte a Borsnak Bagi Iván, aki sokat változott az elmúlt évben, mióta tart a világjárvány.

Megváltozott a mentalitásom és közelebb kerültem a természethez" - magyarázta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A humorista szerint eddig példásan figyeltünk egymásra, betartottuk a szabályokat, ehhez képest a második oltás már csak az utolsó, apró lépés afelé, hogy visszakapjuk a régi életünket. "Rajtunk a világ szeme. A nyitási és zárási szakaszok szabályait betartottuk, ez pedig a feladat utolsó fázisa. Nem szabad hallgatnunk az oltásellenes szirének hangjára, hiszen élet-halál kérdése, hogy felvesszük-e az oltást" - tette hozzá.