Rajongók ostromolják szerelmes üzenetekkel Soltész Rezsőt

Soltész Rezső beszél CSELEKVÉS énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY zeneszerző
Budapest, 2017. november 15. Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró, lapkiadó a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Corvina és Oxigén együttesek vezetőjének munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A 76 éves énekest még mindig ostromolják a nők, olykor szerelmes üzeneteket is kap, ezeket azonban kedvesen és udvariasan hárítja. 
Vágólapra másolva!

"Van egy többezres rajongótáborom, akik nagyon kedvesek és kitartóak, többekkel találkozunk rendszeresen személyesen is. Annyira jól esik a kedvességük, elég, ha csak megemlítek valamit, legközelebb már hozzák is" - kezdte a Blikknek meghatottan a zenész, akit legutóbb egy hatalmas adag gombapörkölttel lepett meg egy rajongója.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A zenész olykor még szerelmes üzeneteket is kap, ezeket azonban nagyon udvariasan hárítja.

A családom az első az életemben, a lányaim és az unokáim, értük élek" - fejtette ki Soltész Rezső, aki két éve veszítette el feleségét, Juditot.