Csonka András az utcán aludt Szegeden

Csonka András
Vágólapra másolva!
Csonka András kénytelen volt az autójában aludni Szegeden, miután nem jutott be az éjszakára kibérelt lakásba.
Vágólapra másolva!

Egy szerencsétlen tévedés miatt a kocsijában töltött egy éjszakát Csonka András az Apácashow szegedi próbája után, mivel a kibérelt lakásba nem tudott bejutni.

Csonka András Forrás: Csonka András/Instagram

"Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem működött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol" – idézte a Ripost a színészt.

Csonka aztán egy közeli hotelben is megpróbált szobát kivenni, de ott teltház volt, máshová pedig már fáradt volt elmenni – ezért döntött végül az autó mellett. A kellemetlen éjszakáról egy Instagram-sztoriban is beszámolt, látszik rajta, hogy nem sokat aludt:

Forrás: Instagram/Csonka András

"A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik, és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni" – magyarázta Csonka. A kibérelt lakás tulaja egyébként reggel hétkor jelentkezett, és sűrű bocsánatkérések közepette azonnal beengedte a színészt.