Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy időre elbúcsúzott a közönségtől Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
A szülés előtt utoljára lépett színpadra az énekesnő, aki négyhónapos terhesen visszavonul. Tervei szerint jövő nyáron hallhatjuk újra énekelni, akkor már háromgyermekes édesanyaként.
Vágólapra másolva!

Egy évvel ezelőtt, amikor meghívták, az énekesnő még nem tudhatta, hogy ez a koncert különleges esemény lesz számára. Énekelni jött és közben egy picit búcsúzni is, a hármasikrei megszületése előtt ugyanis már nem áll színpadra.

"Ezt az előadást tavaly télen szerettük volna színpadra vinni, karácsonyi koncertnek készült – mondta a Bors megkeresésére, Bereczki Zoltán, aki így folytatta. "De beütött a pandémia, sajnos le kellett mondanunk. A következő időpont idén tavasszal lett lefoglalva, de a koronavírus járvány miatt megint csak nem léphettünk színpadra. Izgatottan vártuk a szeptembert, de amikor meghallottuk, hogy Magdi babát vár, megmondom őszintén, elbizonytalanodtam.

És ott is volt, de még hogy!" - mondta az énekes, kinek a vendége volt a színpadon Rúzsa Magdi.

ami körbelengett mindkettőnket a közös dalunk alatt" - mondta Bereczki Zoltán. "A Csillagtérkép című szám egyébként is egy különleges szerzemény. Palya Bea szerintem elrejtett valami boszorkányságot a dalszövegben, ugyanis aki elénekli, azzal csoda történik. Fohásznak, imának íródott a dal, de végül egy jóslat lett belőle."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről