Diagnosztizálták az egykori gyereksztár rejtélyes betegségét

Dustin Diamond Arraignment & Amanda Schutz Initial Appearance GettyImageRank3 HORIZONTAL USA Wisconsin LAW Television Show Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Indictment Dustin Diamond 2015 Port Washington - Wisconsin PersonalityInQueue O
PORT WASHINGTON, WI - JANUARY 22: (EXCLUSIVE COVERAGE) Dustin Diamond attends his arraignment at Ozaukee County Courthouse on January 22, 2015 in Port Washington, Wisconsin. Diamond, best known for his role as Screech on "Saved by the Bell," was arrested for possession of a switchblade and charged with reckless endangerment, carrying a concealed weapon and disorderly conduct on December 26, 2014 in Ozaukee County, Wisconsin. Daniel Boczarski/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy milyen betegség kínozza Dustin Diamondot, aki az után került kórházba, hogy az egész testében fájdalmat érzett.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, a Tini titkok, illetve az abból kinőtt Saved by the Bell egykori sztárja, Dustin Diamond kórházba került, miután az egész testében fájdalmat érzett, alapvetően rossz volt a közérzete.

Dustin Diamond Forrás: AFP/2015 Getty Images/Daniel Boczarski

Az orvosai rögtön rákra gyanakodtak, ami azóta be is igazolódott: a színésznek negyedik stádiumú rákja van. A TMZ szerint először a torkában találtak egy daganatot, de a betegség szinte az egész testében szétterjedt, így azonnal el is kezdték nála a kemoterápiát.