Köllő Babett már nagyon várja, hogy megkapja a védőoltást

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett egy éve nem találkozott a szeretteivel a járvány miatt, de sokakat közülük már legalább biztonságban tudhat.
Vágólapra másolva!

Telefonon tartja a kapcsolatot a szeretteivel Köllő Babett. A színésznő édesanyja és 28 éves öccse évek óta Amerikában él, a vírus miatt több mint egy éve nem is találkozhatott velük. "Anyu és öcsém egyébként is Los Angelesben él, így természetes, hogy velük telefonon tartjuk a kapcsolatot. Náluk most kinyitottak az éttermek, az öcsém és az anyukám is talált oltópontot, ahol beoltották őket. Apu, aki itthon él, szintén megkapta már az oltást, és mi is várjuk már a férjemmel, Andrással, hogy megkapjuk a vakcinát. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat és a szeretteinket" - mondta a Metropolnak.

Forrás: TV2

Lánya áprilisban ünnepli a 11. születésnapját, Babettnek és Andrásnak pedig határozott elképzelése van arról, hogy miként döntenek akkor, ha kiderül, a gyerekek is megkaphatják a koronavírus elleni oltást. "Hallottam, hogy már tesztelik az oltásokat gyerekekre is. Én úgy vagyok vele, hogy

Ez nem is lehet kérdés, sosem mernénk úgy elutazni a jövőben külföldre, hogy mi, felnőttek be vagyunk oltva, de a lányunk nem. Fontos, hogy éljünk a lehetőséggel, amennyiben ez megadatik."