2004 elején Molnár Anikó mellett Bódy Sylvi modellel és egy harmadik fiatal nővel is tárgyalt a Nagy Ő stábja a párkeresőshow következő főszereplőjének kiválasztása előtt. Radnai Péter producer az Origónak azt mondta, hogy a jelöltek közül a "legizgatóbb és legérdekesebb" nőt választják majd ki. "Fontos, hogy a facér jelölt valóban keresse a nagy őt, és a nézők számára izgalmas legyen, érdekelje az embereket a sorsa, párválasztása" – tette hozzá. A harmadik esélyesről nem beszélt, de az kiderült, hogy az esetleges Nagy Ő anyagi igényei nem jelentettek problémát a kiválasztásnál.

Molnár Anikó pár évvel a műsor utánFacebook, Molnár Anikó

Az amerikai Bachelorette párkeresőshow mintájára tervezett produkció felépítése hasonló volt a 2003 őszén, Noszály Sándor főszereplésével sugárzott műsorhoz, azzal a jelentős különbséggel, hogy nem nők, hanem férfiak versengtek, a huszonöt férfi szereplőre való tekintettel több volt a sportos feladat. A készítők remélték, hogy az első szériánál sokkal erősebb versenyszellem jellemzi majd a folytatást; "Ez az életből fakad: a nők a háttérben, a férfiak a nyílt színen rendezik konfliktusaikat" – mondta egy bennfentes.

A heti műsor néhány más ponton is különbözött a 2003-as sorozattól. Mivel ezúttal egy nő rokonszenvét kellett elnyerni - kalandtúrák, illetve úgynevezett férfiassági próbák is voltak a Nagy Ő rokonszenvéért küzdő résztvevők számára. Más helyen volt a szereplők lakóhelye is, Anikó nem ott kapott szállást, ahol Noszály Sándor, ideiglenes otthonának egy rózsadombi luxusingatlant jelöltek ki. További változás volt, hogy a rózsaceremóniákat az udvarlók rezidenciáján rendezték.

Elvileg ez az úr, bizonyos Vili lett a befutó, de nem voltak igazán együtttv2

Molnár Anikó és kérői 1 millió 770 ezres nézettséggel nyitottak, a TV2 párkeresője a 18-49 éves nők körében 40 százalék volt kíváncsi a műsorra. Az évad rendben lement, de pletykaszinten már akkor lehetett arról hallani, hogy egy ismert tévés-rádiós műsorvezető összejött Molnár Anikóval, így a vége felé játékban maradt uraknak valójában esélye sem volt. Az ismert médiás Bochkor Gábor volt, akivel már korábban is volt kapcsolata, csak épp a rádiós nem akarta felvállalni nyilvánosan.

Lapozzon, van még sztori!