Damian Lewis hosszabban írt feleségéről, a napokban meghalt Helen McCroryról.

Mint írtuk, 52 éves korában meghalt Helen McCrory brit színésznő, akinek az özvegye szintén ismert, Golden Globe-díjas színész, Damian Lewis – ő írt most a The Sunday Timesban a feleségéről.

Azzal kezdte, hogy a színésznői munkássága helyett McCrory személyiségét méltatná, szerinte embernek még ragyogóbb volt, mint színésznőnek. Igazi társasági ember volt, inkább az volt neki fontos, hogy kivel van, mint hogy hol, a kedvesség és nagylelkűség alapelvei szerint élt.

Damian Lewis és Helen McCrory 2019-benForrás: NurPhoto via AFP/WIktor Szymanowicz/NurPhoto/Wiktor Szymanowicz

"Soha nem ismertem mást, aki ennyire tudta volna élvezni az életet. Inspiráló volt az a képessége, hogy jelen tudott lenni, ki tudott élvezni minden pillanatot" – folytatta Lewis, majd arról írt, hogy a felesége a saját halálát is képes volt "normalizálni", elfogadható tenni, még ő bátorította a körülötte lévőket.

"Nem volt benne se félelem, se keserűség, se önsajnálat, felvértezett minket a bátorsággal, hogy folytassuk, és ne szomorkodjunk, mert boldog élete volt. Szédülök tőle. Egy meteor volt az életünkben" – zárta Lewis, aki 13 és 14 éves gyerekeik nevében is elköszönt McCrorytól.