Megható sorokkal búcsúzott a színésznőtől híres özvegye

Virgin Media British Academy Television Awards 2019 - Red Carpet Arrivals 2019 BAFTA BAFTAs Bafta TV Bafta TV Awards British Academy Television Awards British Academy of Film and Television Arts Damian Lewis England Great Britain Helen McCrory London Roya
Damian Lewis and Helen McCrory attend the Virgin Media British Academy Television Awards ceremony at the Royal Festival Hall on 12 May, 2019 in London, England. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto) (Photo by WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Damian Lewis hosszabban írt feleségéről, a napokban meghalt Helen McCroryról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 52 éves korában meghalt Helen McCrory brit színésznő, akinek az özvegye szintén ismert, Golden Globe-díjas színész, Damian Lewis – ő írt most a The Sunday Timesban a feleségéről.

Azzal kezdte, hogy a színésznői munkássága helyett McCrory személyiségét méltatná, szerinte embernek még ragyogóbb volt, mint színésznőnek. Igazi társasági ember volt, inkább az volt neki fontos, hogy kivel van, mint hogy hol, a kedvesség és nagylelkűség alapelvei szerint élt.

Damian Lewis és Helen McCrory 2019-ben Forrás: NurPhoto via AFP/WIktor Szymanowicz/NurPhoto/Wiktor Szymanowicz

"Soha nem ismertem mást, aki ennyire tudta volna élvezni az életet. Inspiráló volt az a képessége, hogy jelen tudott lenni, ki tudott élvezni minden pillanatot" – folytatta Lewis, majd arról írt, hogy a felesége a saját halálát is képes volt "normalizálni", elfogadható tenni, még ő bátorította a körülötte lévőket.

"Nem volt benne se félelem, se keserűség, se önsajnálat, felvértezett minket a bátorsággal, hogy folytassuk, és ne szomorkodjunk, mert boldog élete volt. Szédülök tőle. Egy meteor volt az életünkben" – zárta Lewis, aki 13 és 14 éves gyerekeik nevében is elköszönt McCrorytól.