Sokakat megbánthat önéletrajzi könyvével Vasvári Vivien

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien egy önéletrajzi könyvvel tisztázná a róla kialakult képet – fél azonban, hogy ezzel sokakat meg is bánt majd.
Vágólapra másolva!

Vasvári Viviennek tavaly jelent meg az első könyve Hiba címmel, hamarosan pedig kiadja második kötetét is – miközben egy önéletrajzi könyvet is tervez, de az várhatóan nem mostanában fog megjelenni.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

"Idővel tervezek egy életrajzi könyvet is, amiben tisztázom a rólam kialakított képet. Még most is sokan hiszik azt, hogy engem eltartanak, de ez nem így van. Tizennyolc éves korom óta magam dolgozom meg azért az életszínvonalért, amin élek. Nem vagyok kitartott nő, nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el! Szeretném a könyvemben tisztázni ezeket a félreértéseket, jóllehet tudom, így is lesznek olyanok, akik azt hiszik majd, hogy mindezt nem magamnak köszönhetem. Egyelőre még várok ezzel, ugyanis jogilag nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, illetve megbántani olyanokat, akik már nem részei az életemnek" – mondta a Metropolnak.