Magyar sztárok, akik elutasítják a botoxot és a plasztikai műtéteket

anfisa bulgakova (feleségek luxuskivitelben), nagy adri, bódi sylvi, wolf kati
Vágólapra másolva!
A magyar sztárok körében is nagyon népszerűek a plasztikai beavatkozások és a különböző orvos-esztétikai beavatkozások, sokan így próbálják megtartani a fiatalságukat, vagy azért vesznek igénybe ilyesmi segítséget, hogy elégedettek lehessen magukkal. Vannak azonban néhányan, akik kifejezetten ellenzik ezeket, és a természetes szépségápolásban és szépségben hisznek. A luxusfeleségként megismert Anfisa Bulgakova az arcmasszázs híve, Bódi Slyvi sosem állna be a sorba, mint ahogy Kárpáti Rebeka, Wolf Kati és Fésűs Nelly modell lánya is elutasítja a műtéteket.
Vágólapra másolva!

Anfisa Bulgakova

A Feleségek luxuskivitelben legutóbbi évadában mutatkozott be Anfisa Bulgakova, aki már a műsorban is többször hangoztatta, hogy a természetes szépségápolás híve, sőt, még egy arcjóga bemutatót is tartott a többi szereplőnek, akik jellemzően inkább az orvos-esztétikai beavatkozások mellett tették le a voksukat.

"Személyes indíttatásból vágtam bele az arcjóga megismerésébe, mikor az első ráncok előbukkanásával azt éreztem, hogy a saját kezembe kell vennem az irányítást az idő múlása felett.

Az arcom a szemem láttára újult meg, lett egyre üdébb, feszesebb lett, a ráncok kezdtek eltűnni, ez pedig arra motivált, hogy másokkal is megosszam ezt a tudást. Ma már személyes konzultáció keretében és saját, 21 napos online arcjóga kurzusomon is segítem a nőket abban, hogy évtizedekig megőrizzék természetes szépségüket, hiszen ez egy hosszútávú befektetés önmagunkba és mindig a lehető legjobbat hozzák ki magukból, és magukhoz képest jóval fiatalabbnak látszódjanak sok-sok éven keresztül" - mesélte az Origónak a luxusfeleség, aki saját beauty márkát is létrehozott.

Bódi Sylvi

A modell többször elmondta már, hogy sosem feküdt kés alá, és nem is tervez ilyen beavatkozást. Mint egy hosszú bejegyzésben nemrég elárulta, a szépsége az egészséges, tudatos életmódjában rejlik. "Sokan rácsodálkoznak, hogy miért nincsen nekem narancsbőröm. Hát azért, mert nem tömöm magam tele minden szarral. Több, mint 25 éve nem ittam kólát és egyéb cukros üdítőket. Leginkább zöldségeket fogyasztok és bizonyos gyümölcsféléket.

"Pisze orr, felfújt száj, gumilabda mellek, 'pohár megáll rajta' popsik... Egy kaptafa mind. Egyesek annyira belendülnek, hogy teljesen elvesztik a realitásérzéküket... Egyre nagyobbra pumpáltatják fel a szájukat, egyre nagyobb szilikont tetetnek be a mellükbe" - fakadt ki közösségi oldalán, mikor a szépségversenyek résztvevőiről is kifejtette a véleményét.

Nagy Adri

A színésznő a LifeTV egyik műsorában beszélt arról, hogy volt párja nem volt elégedett a külsejével, és plasztikai sebészt javasolt neki.

Nagy Adri a természetesség híve, gyorsan el is hagyta a férfit, aki plasztikázásra akarta őt rávenni, mert nem volt megelégedve a mellméretével.

"Azt mondta nekem a fiú, hogy Adrika, te olyan jó csaj lennél, ha kicsivel nagyobb méretekkel rendelkeznél, menjünk el egy plasztikai sebészhez" - mesélte, és azt is hozzátette, hogy ebből rögtön tudta, hogy nem illenek össze.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!