Nem vette észre a műsorvezető, hogy meztelenül látható az új fotóján

Horizontal
British television presenter Holly Willoughby poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2018 in London on February 21, 2018. (Photo by Tolga AKMEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – NO POSTERS – NO MERCHANDISE– NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Vágólapra másolva!
Holly Willoughby brit műsorvezető csak a fürdőszobájában akart készíteni egy fotót. Nem vette észre, hogy az egyik tükröződő felületen ő is látszik meztelenül.
Vágólapra másolva!

A This Morning című reggeli műsor egyik házigazdája, Holly Willoughby az Instagramon mutatott egy fotót a fürdőszobájáról, ami viszont egészen más miatt vált érdekessé a rajongók számára.

Holly Willoughby Forrás: AFP/Tolga Akmen

"Azt hiszem, a kádam szeret engem" – írta a képhez, amelyen az volt látható, hogy a fürdővízhez adott habfürdő szív alakot formáz. Több hozzászóló azonban inkább arra figyelt fel, hogy a csap mennyire csillog, még a fotót készítő tévés is visszatükröződött benne – meztelenül.

Willoughby pár komment után el is tüntette a bejegyzését, a The Sun oldalán viszont még megnézhető a kép – még ha sok minden a nagyítás után sem látszik rajta a műsorvezetőből.