Hogyan omlott össze Fekete Dávid élete?

Fekete Dávid
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Fekete Dávidot egykor egy ország szerette és ünnepelte, most több száz millió forintos csalás és sikkasztás gyanújával ül előzetesben. Mi törént, hol siklott ki az élete? A Blikk összegyűjtötte.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid 22 évesen tűnt fel a Megasztár negyedik évadában, ahol egészen a döntőig jutott, Király Viktor mögött végzett a második helyen. A rajongók nagyon szerették, rengeteg fellépése is volt, sikeres jövő állt előtte – mára viszont letartóztatták, több száz millió forint ellopásával vádolják.

"Nagyon szerette ezt a világot, nagyon szerette, hogy sikeres, hogy szeretik" – mondta a Blikknek Dávid egykori versenytársa, Lakatos Krisztián. Az énekesnek közben a magánélete is rendben volt, Cserpes Laurával álompárnak számítottak, Dávid a tévében, a Mr. és Mrs. adása alatt kérte meg a lány kezét.

Fekete Dávid Forrás: TV2

2013-ban azonban elváltak, ami Dávid karrierjének sem tett jót. "Dávid meg volt győződve arról, hogy a volt felesége családja akarja tönkretenni, pedig szerintem egyszerűen csak annyi történt, hogy a rajongóknak a kettejük szerelmes tündérmeséje kellett, nem a szomorú szólóénekes" – magyarázta egyik kollégája, barátja.

Dávid második felesége Horváth Regina lett, miközben új menedzsmentje a karrierje fellendítésén dolgozott, valami azonban félresiklott útközben. "2015-ben kiadtuk a lemezét, nagyon sok megkeresés is érkezett. Következő évben még volt egy-két dala, de aztán 2017-ben úgy döntött, inkább az üzleti élet, az autókereskedés felé fordul. Bár ne tette volna, maradnia kellett volna ebben a szakmában, mert szerették az emberek és nagyon tehetséges énekes" – mesélte az egykori menedzser, Tilinger Attila.

Egykori zenésztársa szerint Dávidnak a pénzéhség lett a veszte: "Nagyon fontos volt számára, hogy sok pénze legyen, hogy azt mutassa, jól él, több millós autója, drága cuccai vannak, szerintem emiatt került ebbe a spirálba, ahonnan már nem tudott kijönni" – mondta.

Az énekes rendőrségi ügyéről itt találja legutóbbi cikkeinket.