Megmutatta második kislányát Hódi Pamela, különleges nevet kapott

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
A napokban egy kislánnyal bővült Hódi Pameláék családja, a kicsit most mutatta be 608 ezres táborának az Instagramon.
Vágólapra másolva!

"Szeretnénk bemutatni nektek családunk legkisebb tagját, aki a Tóth Evolet Olivia nevet kapta. Sokan vártátok, hogy itthonról jelentkezzünk, és talán még többen azt, hogy megmutassuk Őt nektek.

Számomra a legfontosabb, hogy ahogy a nagylányomat, úgy a kicsit is egy biztonságos és felelősségteljes úton vezessem az életük útján. Mindehhez az kell, hogy meghagyjam számukra azt a lehetőséget, hogy korukhoz képest felmérjék ennek a vonzatát, és eldöntsék Ők szeretnének-e több százezer ember előtt mutatkozni, és szeretnék-e a magánéletüket megosztani mások számára" - írta a modell.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Közszereplőként minden mondatomnak és cselekedetemnek súlya van, ezért is természetes számomra, hogy annyi információt és fotót osztok meg a lányaimról, amit én egészségesnek érzek a mai világban.

Érzi, ha merülök, látja, hány százalékon vagyok, és azonnal feltölt a segítségével. Natika felülmúlta a képzeletemet, annyira csodás kapcsolat van a tesója és közte. Mindig úgy gondoltam, hogy a nagyobb korkülönbség lesz nekem az ideális, és egyelőre azt mondhatom, hogy jól éreztem. Természetes számomra, hogy azokat a napi rutinokat, amiket ő már megszokott, mindazt megtartom, és mindenben ugyanúgy mellette leszek. Egy pillanatig sem szeretném, ha azt érezne, hogy bármi is megváltozott köztünk a kicsi érkezésével. Jó úton haladunk minden téren, kezdek én is megerősödni, és nagyon várom a hosszú hétvégét, hogy teljes nyugiban csakis egymásra tudjunk összpontosítani. Köszönjük a megértést, és azt, hogy vagytok!" - áll a bejegyzésben.

Az első családi képet ide kattintva lehet megnézni.