Szujó Zoltánnal indul újszerű közlekedési műsor a HírTV-n

Szujó Zoltán
Vágólapra másolva!
A klasszikus hírszolgáltatás mellett tovább színesíti nézőinek szánt tartalmait a HírTV. Ennek érdekében hamarosan egy vadonatúj formátum debütál a képernyőn. StartStop címmel egy olyan, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor érkezik a csatornára, amely eddig még nem volt látható Magyarországon, a házigazdája pedig Szujó Zoltán lesz.
Vágólapra másolva!

A szombatonként képernyőre kerülő StartStop merőben más lesz a televíziókban eddig megszokott autós és közlekedési műsoroknál. A műsor tartalmi gerincét képezik az iparág hírei, a legújabb technológiák bemutatása, az autós és kötött pályás utazás újdonságai, a közösségi közlekedés robbanásszerű fejlődése, az autós-motoros technikai sportok kulisszatitkai, a földi-vízi-légi elektromos járművek növekvő népszerűsége vagy éppen az űrutazás hamarosan civilek számára is elérhető világa.

Az autóipar drámai mértékű átalakulása mellett rengeteg olyan technológia és újítás lát napvilágot, amelyek alapvetően fogják meghatározni, hogy akár már a közeljövőben is hogyan jutunk el A-ból B-be. Ezért rendkívül megtisztelő és kihívásokkal teli feladat számomra, hogy ebbe a világba beavathatom a nézőket" - mondta el Szujó Zoltán, a StartStop műsorvezetője.

Forrás: HírTV

A StartStop alkotóinak célja, hogy a közönség számára érthetően és kézzelfoghatóan mutassanak be mindent, amely az emberek és világ közlekedésére hatással lehet a jövőben. Az egyéni és tömegközlekedés gyökeres átalakulásával, ezen keresztül a környezettudatosság egyre nagyobb térnyerésével rengeteg téma kínálkozik, amelyről érdemes tájékoztatni és tájékozódni.

"Örömmel tölt el bennünket, hogy ebben az évben a Svenk című mozis magazin után már a második olyan műsort indíthatjuk el csatornánkon, amely szórakoztatva tájékoztathatja a közönséget.

Az egész iparág mozgásban van, egy új korszak születésének lehetünk tanúi és nagyon izgalmas feladatnak tartjuk, hogy erről Magyarországon elsőként számolhatunk be hétről-hétre. Külön öröm számunkra, hogy ezt egy olyan népszerű, felkészült és a témakörben elismert műsorvezető segítségével tehetjük meg, mint Szujó Zoltán" - nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

A StartStop hetente szombatonként jelentkezik, az első adás június 5-én 13:05-től látható a HírTV-n. A tévéműsor gyártója a Hung-Ister Zrt., a szakmai együttműködő partnere az Auto-Motor.