Bár vágyik az anyaságra Vajna Tímea, eddig nem teljesítette be az álmát. Andy Vajna özvegye másfél éve van együtt a párjával, a barátaik szerint jó párost alkotnak.

– Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés, de Timi bizonytalan, ami egyáltalán nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak – mondta a Blikknek egy a párt jól ismerő informátor, aki szerint Timi Andyvel is tervezett családot alapítani, de sajnos kifutottak az időből. Az informátor szerint a nő számára Zoli lehet az új remény a boldogságra.

Vajna Tímea vágyik az anyaságraForrás: Vajna Tímea

Andy Vajna filmproducer özvegye és Zoltán másfél éve alkotnak egy párt. A cikkben felidézik, hogy a jóképű fiatal az özvegy mellett állt, amikor férjét elvesztette, segített neki túljutni a krízisen. A barátaik látva, hogy milyen jó párost alkotnak, attól tartanak, hogy elszalasztják a lehetőséget a boldogságra, Timi pedig kifuthat az időből, hiszen idén már 39 éves lesz.

Tímea tavaly augusztusban a TV2-nek beszélt arról, mennyire vágyik az anyaságra. Húga, Palácsik Lilla akkor már terhes volt, azóta megszületett a fia.

Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj – mondta a Mokkában és viccesen azt is hozzátette, ha nem vigyáz, egyből nagymama válhat belőle.