Három éve józan a tévésztár, de egyre jobban kívánja az italt

"Dancing With The Stars" Season 28 - September 16, 2019 - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 16: Cheryl Burke attends the "Dancing With The Stars" Season 28 show at CBS Television City on September 16, 2019 in Los Angeles, California. Allen Berezovsky/Getty Images/AFP (Photo by Allen Berezovsky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Cheryl Burke videón mesélt függőségéről, az alkohollal folytatott küzdelméről.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars amerikai adását táncosként kétszer is megnyerő, de modellként és műsorvezetőként is ismert Cherly Burke egy friss videóban arról mesélt, hogy három éve józan, de mostanában egyre többet gondol az italra:

"Azért vagyok itt, hogy bevalljam, mostanában egyre nagyobb kihívás józannak maradnom. El kell ismernem, az utóbbi időben sokszor eszembe jutott, hogy újra igyak, most pedig azért beszélek erről, hogy aztán elszámoltatható legyek" – mondta.

Burke arról is beszélt, hogy soha nem vett részt rehabilitáción – egyszer csak letette az italt –, de mostanában sok olyan dolog történt vele, ami újra az alkohol felé taszíthatta volna. Vannak most az életében olyan dolgok, amelyekkel nemigen akar szembenézni, de például Hawaiin nyaralva is kívánta az italt, összekötötte a fejében a szabadság érzésével.