Különös dolog történt Molnár Csillával, a közmédia meteorológusával

Vágólapra másolva!
„Houston, itt a Nyugalom Bázis. A Sas leszállt" – Neil Armstrong űrhajósparancsnok szavait idézte fel Molnár Csilla a közmédia időjárás-jelentésében, amely a Hold napján rendhagyó helyszínt kapott. A különleges alkalom kapcsán az MTVA ultramodern stúdiója lélegzetelállító űrbéli tájjá változott.
Vágólapra másolva!

Tavasz óta megújult díszletben, eddig nem látott technikával jelentkezik az időjárás-jelentés a közmédia csatornáin. A különleges jelenségeket, évfordulókat és emléknapokat látványos animációkkal, grafikákkal és térképekkel szemléltetik az adásokban a meteorológusok. A virtuális stúdióban megfordultak már pingvinek, támadt benne tornádó és gigantikus akváriumként is láthattuk már a monumentális helyszínt.

MTVA

A július 20-i adásban, a Hold napján az égitest kráterekkel tarkított felszínéről jelentkezett be Molnár Csilla, a közmédia meteorológusa. Az űrbéli meglepetést annak emlékére alkották a nézőknek, hogy az Apollo–11 legénységének két tagja, Neil Armstrong és Edwin Aldrin 1969-ben ezen a napon léptek először a Holdra. A látványos grafikai megoldást a videóban lehet megtekinteni.