Meghalt a több mint 70 filmben és sorozatban látott Markie Post

Netflix's "Santa Clarita Diet" Season 2 Premiere - Red Carpet GettyImageRank2 USA California City Of Los Angeles Premiere Photography Film Industry Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities ArcLight Cinemas Season 2 Markie Post Netflix The Dome
LOS ANGELES, CA - MARCH 22: Actress Markie Post attends Netflix's "Santa Clartia Diet" Season 2 Premiere at the Dome at Arclight in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Markie Post amerikai színésznő, akit több mint 70 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

70 évesen, rákban halt meg Markie Post, aki összesen 76 produkcióban szerepelt 1978 és 2019 között.

Pár tévés vendégszerep után a The Gangster Chroniclesben kapta az első komolyabb munkáját, az Egyesült Államokban pedig a Night Court című vígjátéksorozattal vált igazán ismertté, ott már több mint 150 epizódban játszott.

Markie Post 2018-ban Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Kevin Winter

Az itthon is adott szériák közül hosszabban játszott a Hatosfogatban vagy a Bűnös Chicagóban, miközben a Keresd a nőt! című filmben a főszereplő, Mary (Cameron Diaz) anyját alakította.

Mindemellett olyan sorozatok egy-két epizódjában is feltűnt, mint például a Barnaby Jones, a Szerelemhajó, a Cheers, A szupercsapat, a Dokik, a Szellemekkel suttogó, A stúdió vagy a Dél-kaliforniai diéta.