Trágárkodik és kínosan magyarázkodik botránya után az RTL Klub-szereplő

X-Faktor 2017 ByeAlex A 2017-es X-Faktor zsűritagjai és műsorvezetője
A 2017-es X-Faktor zsűritagjai és műsorvezetője ByeAlex 2017.05.16.
Vágólapra másolva!
ByeAlex vasárnap délután egy hosszú posztban reagált a tegnap kirobbant botrányra. Azt továbbra sem árulta el, mik voltak konkrétan azok a feltételek, amiket ő elvárt volna a szervezőktől, de trágárkodik és kínosan magyarázkodik a lemondott koncertje után. Az utóbbi időben főleg az RTL Klub egyik műsorából ismert énekes a facebook-on dühöngött.
Vágólapra másolva!

A zenész az utolsó utáni pillanatban lemondta a bánki fellépést, és nem állt ki a közönség elé a színpadra. Mindezt technikai okokra hivatkozva tették, amiről akkor egy rövid Facebook-poszt is született, ám bővebb magyarázatot nem adtak a döntésükre, pedig legalább 2000 ember várt rájuk a helyszínen.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Közben a fesztiválszervezők is reagáltak a közösségi oldalukon a történtekre. Bejegyzésük szerint valóban volt néhány olyan dolog, amit ByeAlexék ugyan kértek, de ezeket objektív okokból nem tudták teljesíteni.

Hiába próbálták meggyőzni az együttest, hogy lépjenek fel, ByeAlexék hajthatatlanok voltak, és negyedórával a koncert meghirdetett kezdése után lemondták a fellépést.

ByeAlex kínos magyarázkodásba kezdett

A zenészt rengeteg csalódott rajongó támadja, így most egy újabb bejegyzésben magyarázkodik. "Akkor most reagálok egyszer és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem, mert fosok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban" - kezdte az RTL Klub egyik műsorának állandó szereplője, aki most sem akart kitérni arra, hogy pontosan mik voltak ezek, mert állítása szerint még maga is unná felsorolni őket, laikusok számára pedig kimondottan unalmasak volnának. Vagyis, a lényegét tekintve nem mondta meg, mi volt a baja.

Hosszan sorolta a panaszait, de a bírálatokat érezhetően nehezen viseli.

Én Bánkra visszatérő vendég vagyok! (...) Bánk az egyik kedvenc városom, és rohadtul örültem neki, mikor a meghívást megkaptuk! A fiúknak meséltem, hogy életük egyik legszebb helyén járnak majd. De ez van, ez történt. Remélem, a szervezők ebből tanulnak majd, és nem állítanak többet ilyen kellemetlenségek elé egy előadót és közönséget sem. Ennél többet nem tudok erről mondani. Szeretem a közönségünket, és ők ezt tudják is! "- zárta zavaros sorait a zenész.

Rajongói csalódottságát ez a magyarázkodás sem csillapította, sokan még mindig az elmaradt koncert miatt dühöngenek, és nem értik, miért nem állt színpadra, mikor más koncertek rendben lezajlottak az eseményen, és sokan annyira várták.