Túl sokat szexelt a sorozatban a színésznő, nem engedi, hogy a lánya nézze

2006 TCA Tour - Day 2 56546966 Vertical
PASADENA, CA - JANUARY 11: Actress Zoe Lucker of BBC America speaks during the Television Critics Association Winter Press Tour panel discussion at the Ritz Carlton Hotel on January 11, 2006 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images). *** Local Caption *** Zoe Lucker (Photo by FREDERICK M. BROWN / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Zoe Lucker az itthon is látott Futballistafeleségekben játszott.
Vágólapra másolva!

A Footballers' Wives sok országban futott szép sikerrel, futballistákról, gyönyörű feleégeikről, szeretőikről szólt főképp – ahogy a The Sun írja, több volt benne a sze mint a gól. Zoe Lucker volt az egyik főszereplő, de hiába adja a BritBox streamnig-szolgáltató az összes epizódot, közel 20 évvel később, a most tinédzser lánya nem nézheti, pont a sok erotikus tartalom miatt.

Jelenet a sorozatból

Zoe – aki a karaktere szerint a szívtipró, gonosz Tanya Turner volt – úgy gondolja, hogy mindenki csak arra emlékszik, sok tele volt szexszel a sorozat, főképp azért, mert amikor ment, szerda este kilenckor ennyire erotikus tartalommal nem találkoztak a brit nézők a földi sugárzású, országos csatornákon.

Zoe Lucker 15 évvel ezelőtt Forrás: Getty Images via AFP/2006 Getty Images/Frederick M. Brown

„A lányom 13 éves lesz jövő héten, de nem akarom, hogy nézze, épp a sok szex miatt. Mondtam neki, hogy látható lesz újra a sorozat, de senki nem szeretné látni az anyját ilyesféle tevékenység közben. Ez egyszerűen nem helyes" – jegyezte meg a színésznő, aki olyan szappanoperákban, sorozatokban is feltűnt, mint a Hollyoaks, a Waterloo Road vagy az EastEnders. 2002 és 2006 között a Futballistafeleségekben 35 epizódban játszott.