Kiderült, miért nem költözik még vissza a felesége L.L. Junior villájába

L.L. Junior Körtvélyessy Kinga
Vágólapra másolva!
Bár újra találkozgat a feleségével, az énekes továbbra is árulja a luxusvilláját.
Vágólapra másolva!

Úgy néz ki, béküléssel végződhet a rapper és felesége szakítása. Több mint egy hónapja már, hogy Körtvélyessy Kinga összepakolt és kislányával együtt elköltöztek L.L. Junior házából. Bár a jelek szerint a házaspár azon van, hogy megmentsék a kapcsolatukat, meglehet, a pazar villa már sosem lesz a közös otthonuk. A háromszintes, örök panorámás, medencés, dupla garázsos, gyönyörű otthont 280 millió forintért továbbra is árulják.

Instagram

"Junior egy kacsalábon forgó palotát építtetett, de mégsem voltak ott boldogok. Ebből is látszik, hogy nem a pénz, a kényelem számít, hanem hogy két ember lelkileg egy egységet alkosson. Nekik ez is megvolt, és drukkolunk, hogy újra sikerüljön" - mondta egy közeli ismerős.

A békülés pedig jól halad, mégsem lesz rövid folyamat. Kinga és Junior is már megosztottak egy-egy közös fotót hármójukról. Ezzel szemben Kinga továbbra is marad az albérletében, ahová kislányával beköltözött a szakítás után. És, úgy tűnik, a házeladást sem állították le. "Meglehet, idővel Kinga visszaköltözik, de jelenleg nem így fest a dolog. Ha pedig időközben Junior eladja a házat, egy új helyen, új lappal folytathatják. Ez a ház úgysem hozott szerencsét nekik" - idézi a Ripost.