Elfogyott a pénze, öngyilkosságot kísérelt meg a tévésztár

Jack Fincham
Vágólapra másolva!
Jack Fincham 2018-ban megnyert egy valóságshow-t, majd egyből fel is mondott a munkahelyén – tavaly karácsonykor pedig már öngyilkosságot kísérelt meg, miután elfogyott a pénze.
Vágólapra másolva!

A brit Love Island 2018-as nyertese, Jack Fincham arról mesélt a Daily Mailnek, hogy tavaly karácsonykor öngyilkos akart lenni: "Túladagoltam magam. Kész voltam elmenni. Nem akartam itt maradni" – mondta.

Jack Fincham Forrás: ITV

A műsor végén Fincham 50 ezer fontot, valamivel több mint 20 millió forintot nyert a párjával, emellett pedig a közönség is kedvelte, számított más tévés ajánlatokra is – így azonnal felmondott a rendes munkahelyén.

A pénz hamar elment, a világjárvány miatt új lehetőségek sem voltak, a férfi ezért gondolkodott az öngyilkosságon. Fincham ezzel együtt nem csak magát hibáztatja, szerinte a producereknek jobban fel kellene készíteniük az ilyen műsorok nyerteseit, hogy mihez kezdjenek a hirtelen jött nyereménnyel.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!