Hosszan beszélt testvére haláláról Caramel

Caramel
Vágólapra másolva!
Ő 14 éves volt, amikor karamboloztak, a hétéves testvére, Imre meghalt a balesetben.
Vágólapra másolva!

„Öcsém autóbalesetben halt meg, amikor én tizennégy lehettem, ő hét. Én akkor nem fogtam fel annyira, mint később... 18-19 évesen lettek apai ösztöneim, akkor kezdtem el érezni mást a gyerekek felé, mély szeretetet a gyászomban... nehezem fogalmazom meg. Akkor kezdtem el megélni az öcsém halálát. Minden gyerekben megláttam az öcsémet" - nyilatkozta.

Caramel Forrás: YouTube

„Össze is zuhantam pár évre, sírógörcseim voltak... gyerekként nem fogtam fel annyira öcsém halálát.

Amennyire lehetett, atyáskodtam fölötte, de igazából nem volt bennem ilyen inger. És nem volt annyira könnyű gyerekkorunk. Öcsém halála után anyám és nevelőapám elváltak, főképp emiatt, nem tudták feldolgozni ezt a helyzetet... de nem is lehet" – tette hozzá. Bővebben itt beszélt az első Megasztár győztese a tragédiáról.

Sok tragédia történt Caramel családjában. "Az első, a legkomolyabb pofont akkor kaptam, amikor az öcsém, Imre autóbalesetben meghalt. Olyan volt, mint egy szürreális rémálom. Anyu és a nevelőapám hozták haza az öcsémet az iskolából, amikor a lefagyott úton felborult az autójuk. Ez volt az első komoly lépés a felnőtté válásom felé.

Előtte sosem láttam így őket. Nem tudtak felállni. Felnőtt fejjel, hogy már vannak bennem apai ösztönök, azt mondom, én is a padlón maradnék. Ez kiütés, amiből nem lehet felállni. Pedig fel kell, de kemény kihívás. Ők nem tudták feldolgozni az öcsém halálát, ezért elváltak" - ezt korábban nyilatkozta a szörnyű napról.