Titkos pornógyűjtemény miatt került nagy bajba a tévés műsorvezető

Pride Of Britain Awards 2014 Pride Of Britain Awards arrivals Grosvenor House London England UK 6th October 2014 Vertical SQUARE FORMAT
Paddy McGuinness attends the Pride Of Britain Awards at Grosvenor House, London, England, UK on Monday 6th October, 2014. (Photo by Justin Ng / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Top Gear egyik műsorvezetője, Paddy McGuinness elmesélt egy kínos történetet a kamaszkorából.
Vágólapra másolva!

A Top Gear műsorvezetője, a Coronation Streetben színészként is látott Paddy McGuinness felelevenítette, hogy tinédzserként talált egy kisebb gyűjteményt pornómagazinokból – majd kis híján felgyújtotta velük a családi házat.

Paddy McGuinness Forrás: NurPhoto via AFP/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng

Mint mesélte, az újságok át voltak itatva benzinnel: valaki nyilván el akarta égetni azokat, de megzavarták közben, ezért otthagyta az egész kupacot.

McGuinness úgy gondolta, majd otthon kiszárítja a magazinokat, ezért betette a brit háztartásokban előforduló szárítószekrénybe, amelynek lényege, hogy a polcai melegek, így hamarabb megszárad rajtuk a kimosott ruha.

"A magazinok végül egy hajszálnyira voltak attól, hogy felgyújtsák az egész házat" – mesélte McGuinness, akinek az anyja szerencsére időben megérezte a benzinszagot, a fiú pedig inkább megszabadult a gyűjteménytől.