Rúzsa Magdit alaposan megkínozzák hármasikrei

Rúzsa Magdi élvezi, hogy újra  a színpadon állhat
Vágólapra másolva!
Jövő tavaszra várja hármasikreit ikreit Rúzsa Magdi, az énekesnő már most úgy érzi magát, mintha a kilencedik hónapban lenne.
Vágólapra másolva!

A két kisfiú és a kislány nagyon szépen fejlődik, de ennek megvannak a kellemetlenségei is, hiszen megterhelik édesanyjuk szervezetét, aludni is alig tud - írja a Blikk. Rúzsa Magdi a lapnak adott interjújában azt mondta: számára a legfontosabb, hogy minden rendben legyen, így

nemsokára bevonul a kórházba, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen.

Rúzsa Magdit alaposan megkínozzák hármasikrei Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna

– Eddig szerencsére mindent rendben találtak az orvosaim, úgyhogy még nem, de hamarosan menni kell. Nem lesz egyszerű, de most felelősségteljesnek kell lenni. Nyilván nehéz lesz bevonulni a kórházba az ünnepek előtt, legalább annyira meg is nyugtat majd, hogy ott lesznek az orvosok a közelben – mondta az énekesnő a lapnak, aki azt elárulta: nem tart a koronavírustól, mert egyrészt be van oltva, másrészt át is esett már a betegségen, enyhe lefolyással.

Komoly egyezkedés zajlott a kicsik nevét illetően

Rúzs Magdi azt is elmondta, hogy eddig minden rendben, de érzi, ahogy nagyon növekednek a babák.

– Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást.

Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen – mondta.

Az inetrjúból az is kiderül, hogy a párjával komoly egyezkedés zajlott a kicsik nevét illetően, de szerencsére megtalálták azokat, amelyek közel állnak hozzájuk. A babáknak Magdi rendszeresen szokott énekelni, sőt, már van olyan új dala is, amelyet kifejezetten a kicsik váltottak ki belőle, ezt jövő tavasszal meg is mutatja majd a közönségnek.