Régi sikersorozat feltámasztásán dolgoznak

Sírhant művek
Vágólapra másolva!
A 16 évvel ezelőtt véget ért Sírhant művek visszatérhet valamilyen formában. 
Vágólapra másolva!

Peter Krause, Michael C. Hall, Jeremy Sisto, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick és Rachel Griffiths vitte sikerre egykor a Sírhant műveket - most a Deadline arról ír, hogy az HBO rendelt egy forgatókönyvet, de azt nem a volt kreátor, executive producer Alan Ball készíti. Bob Greenblatt és David Janollari venne részt producerként a projektben - már ha összejön.

Egyelőre nagyon korai stádiumban van a folytatás, és az is gondot okozhat, hogy 16 év után nehéz lesz összetrombitálni a szereplőket. A Szex és New York esetében ez sikerült, úgyhogy, amennyiben minőségi a forgatókönyv és van pénz, biztos sokan meggyőzhetők a színészek 8-10 részre.

Sírhant művek HBO

A Sírhant művekből öt évad készült, 9 Primetime Emmy-díjat nyert, összens 61 tévés díjat zsebelt be, 166 jelölésből. A sorozat Los Angelesben játszódik, egy családi temetkezési vállalkozásról, a család tagjairól szól.

Alan Ball volt az író, producer, akinek olyan produkciók állnak a neve mellett, mint az Amerikai szépség, a True Blood - Inni és élni hagyni, Bashee és az Itt és most. A tévés szakember elveszítette a húgát, utána érezte azt, hogy ezzel a témával, a halálról szóló sorozattal akar foglalkozni.

A sorozatról hosszabban itt olvashat.