A felesége ragyogó szépségű koszorúslányával kettesben ment külföldre Köcse György

Szőke Zsuzsi, Szőke Zsuzsanna táncosnő
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra és Köcse György 5 hónap házasság után, novemberben szakítottak. Alexandra azóta Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, míg György a felesége egykori koszorúslányával, Szőke Zsuzsannával utazott külföldre. Időközben az is kiderült, hova mentek több hónapra.
Vágólapra másolva!

Tavaly novemberben 12 évnyi együtt élés és 5 hónapnyi házasság után véget ért a táncos álompár, Stana Alexandra és Köcse György kapcsolata. Azóta Alexandráról kiderült, hogy Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, volt párja pedig időközben szintén új partner után nézett.

„Jött egy külföldi munkalehetőség, amire közösen kértek fel minket. Gyuri sem szeretett volna elválni, de ő menni szeretett volna. Úgy vélte, hogy én követem, ha szeretem, én viszont azzal a feltétellel mentem férjhez, hogy már nem kerekedünk fel többet" – idézi a Bors Alexandrát.

Szőke Zsuzsanna instagram.com/zsuzsiszoke/

A férfi tehát útnak indult a munkára - immár egy új nő oldalán. A profi táncos új partnere is szerepelt már a TV2 táncos show-műsorában, a Dancing with the Stars második évadában Szőke Zsuzsanna Kinizsi Ottó párjaként varázsolta el szépségével és tánctudásával a közönséget. Róla bomba képeket itt talál.

Köcse György és Szőke Zsuzsanna ugyanazon a napon posztoltak a frankfurti reptérről, ugyanolyan bőröndökkel. A férfi képe alá egykori Dancing with the Stars-os partnernője, Pásztor Anna is kommentelt, hogy jó utat kívánjon, azonban választ már Zsuzsi küldött a hozzászólásra.

Köcse György és Stana Alexandra Forrás: Instagram/itsme_st_alex

A Borsnak Stana Alexandra megerősítette, hogy férje a volt koszorúslányával repült külföldre. A táncosnő csak annyit mondott: nem szeretne sárdobálásba kezdeni, nem kíván nyilatkozni a találgatásokról.

Az is kiderült, hova utaztak több hónapra.