Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Több nőt is próbált elcsábítani házassága alatt Horváth Gréta férje

Turi Xénia
Vágólapra másolva!
Egyre inkább úgy tűnik, a felesége mellett kettős életet élt Meggyes Dávid: az Ázsia Expressz 2 győztese Horváth Gréta férjeként titokban az interneten flörtölhetett másokkal, végül egy táncosnő miatt költözött el otthonról.
Vágólapra másolva!

Egyre többen állítják, szexuális töltetű üzeneteket küldött nekik Meggyes Dávid, erről már a felesége is beszélt a napokban. A férfinak komoly viszonya is volt, az év elején pedig elhagyta a feleségét a Dancing with the Stars táncosáért, Stana Alexandráért.

A valóságshow-ban is látott Turi Xénia azt mondja, egyike azoknak, akiknél Meggyes Dávid próbálkozott. A DJ elmesélte, tudja, hogy nincs egyedül, számos hölgy kapott vele együtt két- vagy akár egészen egyértelmű, ismerkedésre buzdító üzeneteket Dávidtól.

Azt is hozzátette, erős benne a kisördög, illetve, hogy házas emberként is van szeme" - emlékezett vissza Nia.

Forrás: Turi Xénia/Instagram

Mint mondja, azonnal jelezte a férfinak, lenézi azokat a házas embereket, akik a feleségük mellett más nőknél is próbálkoznak, az üzenetet pedig a neve kitakarásával közzé is tette az oldalán. "A 24 órás Insta-storyba tettem ki, és sokan rájöttek, kiről van szó. Ám ezután fura dolog történt. Másnap észrevettem, hogy Grétinél le vagyok tiltva, így szinte biztos voltam abban, hogy megsértődött. Pár nappal ezelőtt azonban, amikor Dávid bevallotta, hogy van valakije, megkeresett, majd elárulta, ő nem tett ilyet. Vajon akkor ki nyúlhatott bele Gréta telefonjába?" - kérdezte, és

azt is elárulta, hogy már legalább tíz lány írt neki, hogy hasonló vagy esetleg még egyértelműbb megjegyzéseket, üzeneteket kaptak az elmúlt időszakban Meggyes Dávidtól,

persze, mindig privát üzenetben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről