A rendőrök kísérték ki a Farm VIP ismert szereplőjét, nem szállhatott fel a repülőgépre

Henry Kettner és szerelme
Vágólapra másolva!
Sokat repült már a TV2-n látott Henry Kettner, de ilyen még nem fordult vele elő.
Vágólapra másolva!

Henry Kettner népszerű magyar youtuber, akinek több mint 226 ezren iratkoztak fel a csatornájára, míg az Instagram-oldalát 224 ezren követik. Nemrég nagy bejelentést tett a rajongóknak - márciusban minden második napon új videóval készül a csatornájára. A fiatal videós legújabb Instagram-posztjában váratlan eseményekről számolt be, amelyek egy videója forgatása közben érte őt.

Henry Kettner és szerelme https://www.instagram.com/henrykettner/

"Hidegzuhanyként ért minket, amikor ma, felszállás előtt, a kapunál rendőrök vártak ránk, és nem engedtek felszállni. 5-6 éve, amióta szinte folyamatosan repülök, nem történt velem olyan, hogy a reptéren ragadtam volna, főleg nem egy ilyen dolog miatt... a rendőrök visszakísértek minket a reptér bejáratához, és onnan ránk volt bízva, hogy oldjuk meg a problémánkat... Ma nem tudunk továbbrepülni innen a következő állomásra, amit kipörgettünk a Szerencsekerékkel. Hogy mi volt a pontos ok, azt sem lövöm le" - írta az Instagramon.

Henry Kettner márciusban több utazós videóval is készül a rajongók számára. A poszt tegnapi, de végül úgy tűnik, feljutott egy gépre, a repülő apró mosdójából posztolt egy vicces képet.