Öt év rejtőzködés után megmutatta eltorzult testét az egykori szupermodell - fotók

Pret a porter tournage on the set Horizontal FILMING
Pret a porter 1994 Real Robert Altman Linda Evangelista Naomi Campbell. Collection Christophel © Etalon Film / Miramax / Etienne George (Photo by ETIENNE GEORGE / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után öt évig rejtőzködött Linda Evangelista, most azonban címlapon mutatta meg, hogy mi történt a testével.
Vágólapra másolva!

Linda Evangelista a kilencvenes években igazi szupermodell volt, olyanokkal emlegették egy lapon, mint Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell vagy épp Helena Christensen. Ma már 56 éves, és – a többiekkel ellentétben – alig emlékeztet a régi önmagára.

Linda Evangelista 1994-ben a kifutón Forrás: AFP/Gerard Julien
Szintén 1994-ben Naomi Campbell-lel Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Collection Christophel © Etalon Film / Miramax / Etienne George/Etienne George

Evangelista az elmúlt öt évben rejtőzködött a nyilvánosság elől, az Instagram-oldalán is csupa régi fotó látható róla, aminek megvan az oka: egy elrontott plasztikai beavatkozás után a teste teljesen eltorzult, feldagadt.

Mint a People magazinnak elmondta, 2015-2016-ban próbálta ki a zsírleszívás alternatívájaként megjelent módszert, egy ritka mellékhatásként a zsírsejtjei azonban pont fordítva reagáltak: nem elsorvadtak, hanem megdagadtak, amitől a teste és az arca eldeformálódott. Így néz ki a friss címlapon, a testéről további fotókat a People oldalán talál:

"Imádtam fent lenni a kifutón, most meg rettegek attól, hogy összefutok egy ismerőssel. De nem tudok tovább bujkálva, szégyenben élni. Egyszerűen nem tudtam tovább élni ezzel a fájdalommal. Hajlandó vagyok végre megszólalni" – mondta arról, hogy miért lépett most a nyilvánosság elé.