Schobert Lara kész nő és bombaformában van - fotó

schobert lara
Vágólapra másolva!
Schobert Lara, Schobert Norbi és Rubint Réka lánya már 18 éves felnőtt nő, aki határozottan irányítja az életét és emellett édesanyja edzésein is állandó fellépőnek számít. Az utóbbi meg is látszik az alakján.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara gőzerővel készül a felvételire, külföldi egyetemre készül ugyanis a fiatal lány, marketinget szeretne tanulni.

Schobert Lara Forrás: Schobert Lara/Instagram

A fotózásokon való részvétel nem áll távol tőle, gyerekkora óta részt vett a szülei által forgatásokon, fotózásokon, azonban hivatalosan modellkedni nem szeretne Schobert Lara. Ez a fajta hírnév a tinédzser éveiben még zavarta, mára azonban tudja, hogy ha jól használja fel, segítheti a saját karrierjében, saját vállalkozásának beindításában az, hogy egy ország ismeri a nevét, arcát.

Az influenszerként is egyre sikeresebb lány Balatonfüredről jelentkezett be a képpel és szerelmi életéről is beszélt. "Most még nem tudok és nem is akarok ezzel foglalkozni, mert az utóbbi időben meggyűlt a bajom a férfiakkal, sok csalódás ért. Jelenleg bizalmatlan vagyok mindenkivel, hiába nyitnak felém, elutasítok mindenkit. Tudom, hogy ez változni fog, de kell még egy kis idő, mire rendbe jövök."

Újabb képeit itt találja.