Unta az életét ez a nő, perverz kalandokba keveredett, nudistákkal és vámpírokkal bulizott

Lucy Leonelli
Vágólapra másolva!
Egy 29 éves bristoli lány kilépett a biztos HR-es pozíciójából, mert úgy érezte, hogy ki fog égni a nagyvállalati környezetben. Furcsa szabályokat hozott, amiket huzamos ideig és következetesen betartott, hogy minél több kalandban legyen része. A fő szabály az volt, hogy egy évig mindenre igent kell mondjon.
Vágólapra másolva!

Lucy Leonelli a bristoli Whitchurchből származik, annak ellenére, hogy egy sokat keresett munkaerő-toborzói állásával és előkelő rendezvényekre hívták nap mint nap, ezt nem érezte kielégítőnek. Észrevette magán, hogy előítéletessé vált és olyan dolgokat tett, amit nem érzett önazonosnak.

Amikor ráeszmélt erre és úgy gondolta, hogy a nagyvállalati környezet teszi ezt vele úgy döntött, felmond és inkább "szubkultúra-turistává" válik. Ez azt jelentette számára, hogy több kisebb közösséget is felkeres, akik bizonyos szélsőségeket képviselnek és velük tölt egy kis időt, hogy újra megtalálja önmagát.

Lucy Leonelli Forrás: Lucy Leonelli, Daily Star

Lucy a kalandjai kezdetén megfogadta, hogy mindig igent mond az új tapasztalatokra, és az ABC-sorrendet betartva választja ki, mit próbálna ki legközelebb. Így jutott el egy év alatt 26 közösséghez, melyekbe ideglenesen lépett be.

Többek között megismerte a naturisták kultúráját, ahol több mint 500 emberrel meztelenkedett és szórakozott együtt. Ezen kívül a vámpirizmust is kipróbálta, rajtuk keresztül jutott be a legnépszerűbb szadomazó klubokba is, de ezen a ponton meghúzta a határt – párjára való tekintettel – és inkább megfigyelőként vett részt a dologban. A vámpírizmus híveit úgy határozta meg, mint vallási fanatikusokat, legtöbben ártalmatlanok és csak Drakula jelmezt öltenek - bár páran azért vért is isznak.

Leonelli a kalandos évről könyvet is írt Kalandok a brit szubkultúrákban címmel, melyben részletesen mesél élményeiről és tapasztalatairól. Közben megtalálta önmagát, hiszen boldogan él családjával és egy kisfiú büszke anyukája.