Egy régi fotó miatt változtatna az életén Zámbó Krisztián

tv2 sztárban sztár Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztiánt sokkolta egy fotó, amely tíz évvel ezelőtt készült róla: szeretne újra formába lendülni, eldöntötte, hogy életmódot vált.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián az Instagramon osztott meg magáról egy félmeztelen fotót, azzal mutatta meg, hogy mennyivel fittebb volt tíz évvel ezelőtt:

Az énekes a kép mellett jelezte, hogy hétfőtől életmódot vált, edzeni és diétázni kezd, ez azonban nem megy neki egyik napról a másikra. "Az elhatározás megvan, de tett még nem követte. Hogy őszinte legyek, a kanapén heverek, és azt lesem, hogy Zsuzsikám mikor készül el az ebéddel. Mondhatnám, hogy szénhidrátmentes kaja lesz, de nem igaz" – mondta a Ripostnak.

"Egyébként tényleg nincs más választásom, mint hogy megint életmódot váltok, és felhagyok a tespedéssel és a nassolással is. Láttam ezt már a Sztárban Sztár alatt is, amikor mindenféle feszülős cuccba kellett belepréselnem magam, de igazán most vágott arcon a dolog, amikor megláttam azt a képet, amit amolyan önmotivációképpen osztottam meg a közösségi oldalon" – tette hozzá.